Toppie Seizoensdagen

PARTNERS:

Gezondheid

JOGG Dordrecht is de Dordtse vertaling de landelijke aanpak JOGG en wordt in opdracht van de gemeente Dordrecht uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid.

Spel

Een speelotheek leent speel- en spelmateriaal uit dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van een kind. Daarnaast geeft de speelotheek informatie over spelen en speelgoed. Speelotheek Pip&Zo organiseert ook activiteiten en levert maatwerk bij bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Natuur

Duurzaamheidscentrum Weizigt is te vinden aan het Van Baerleplantsoen 30, 3314 BH Dordrecht.

Kennis

De bieb is een plek waar jij jezelf kunt ontwikkelen en waar iedereen welkom is. Lezen, leren, ontmoeten óf op zoek naar inspiratie en antwoorden. Het kan en mag allemaal.

Cultuur

Samen Ontiwkkelen door Cultuur (SOC) is jouw samenwerkingspartner op het gebied van cultuureducatie. Het SOC levert een professionele bijdrage aan de persoonlijke en culturele ontwikkeling van jong en oud.

Sport

Sport raakt iedereen en kleur de stad. Sport bevordert bewegen, gezond zijn, ontmoeten, ontdekken, samenwerken en plezier hebben. Dat is waar we voor staan en met veel verschillende partijen in Dordrecht aan werken.