Toppie Dordrecht

Toppie Dordrecht organiseert activiteiten voor alle kinderen van 0-12 jaar in Dordrecht. De Toppie thema’s zijn:

Sport

Spel

Natuur

Cultuur

Gezondheid

Toppie Dordrecht wil graag leuke activiteiten voor deze kinderen in kaart brengen. De activiteiten op onze kalender worden georganiseerd door Toppie maar ook door andere partijen, verenigingen, ouders/ bewoners enz. Wil je alle activiteiten zien of leuke activiteiten toevoegen op deze site? Kijk hiervoor op onze activiteitenkalender pagina:

Bekijk de activiteiten

Ideeën of suggesties zijn altijd welkom en ondersteuning bij initiatieven die passen bij Toppie Dordrecht is altijd mogelijk.

Toppie helpt je kind ontdekken wat het leuk vindt en biedt een ontmoetingsplek voor (groot)ouders en kinderen. Het programma Toppie Dordrecht heeft als uitgangspunt dat alle kinderen in Dordrecht kansrijk en gezond kunnen opgroeien. Toppie Dordrecht is een initiatief van:

Toppie Dordrecht wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Toppie Dordrecht werkt samen met:

Hoe werkt het?

Toppie activiteiten

Vanuit het Toppie programma bieden wij allerlei activiteiten aan voor de leeftijdscategorie 0 t/m 12 jaar. Al deze activiteiten staan op onze website en op onze facebookpagina. Het aanbod wordt het hele jaar vernieuwd en aangepast. Activiteiten op de website waar Toppie als organisator benoemd is, behoren tot het Toppie programma. Deze activiteiten zijn voorzien van het Toppie logo.

Voor de voorwaarden van deze activiteiten kijkt u bij de activiteiten kalender.

“Toppie Supported” activiteiten

In de kalender zullen ook activiteiten te vinden zijn waar dit logo ‘’Toppie supported’’ bij staat.

Deze activiteiten worden door de Toppie partners georganiseerd en gecoördineerd. Toppie heeft hierbij alleen een ondersteunende rol. De Toppie partner is verantwoordelijk voor de activiteit en zal deze dan ook zelf opzetten en aanbieden. Kort samengevat betekend dat:

  • Activiteit is enkel mede mogelijk gemaakt door Toppie of ondersteund door Toppie. Wij zijn niet de hoofdorganisator van deze activiteit.
  • Activiteit wordt uitgevoerd door een Toppie partner, zij zijn verantwoordelijk voor de des betreffende activiteit.
  • Mocht een activiteit niet doorgaan of er zijn wijzigingen dan zal de Toppie partner contact opnemen.
  • Voor vragen kunt u contact opnemen met de hoofdorganisator/ Toppie partner.

Activiteiten met dit logo behoren tot het Toppie programma. In de activiteitenkalender staan ook activiteiten aangeboden door andere aanbieders. Deze activiteiten zijn alleen voorzien van het logo van de aanbieder en bevat dus geen Toppie logo.

Voor meer vragen over Toppie activiteiten neem gerust contact op met Toppie. Voor vragen over activiteiten aangeboden door andere aanbieders verwijzen wij je naar hen door.

Groen doet goed

“De activiteitendagen, Toppie Seizoensdagen, verdienen onze aandacht, zodat we zoveel mogelijk (Dordtse) kinderen én hun ouders kunnen betrekken bij ‘doen’ in het groen, gekoppeld aan een seizoen”

Ons doel is om kinderen die normaal gesproken niet in aanraking komen met de natuur, kennis te laten maken met het groen. We streven eerder een kwalitatief dan kwantitatief doel na. Niet het aantal kinderen, maar de beleving van de kinderen staat centraal. Hiervoor worden zowel het buitengebied, Nationaal Park de Biesbosch, als natuurgebieden in en aan de rand van Dordrecht in het programma ingezet.

Bekijk hier meer informatie over Groen doet goed:

Over Groen doet goed
Activiteiten