PARTNERS

Toppie Dordrecht wil graag leuke activiteiten voor deze kinderen in kaart brengen. De activiteiten op onze kalender worden georganiseerd door Toppie maar ook door andere partijen, verenigingen, ouders/ bewoners enz. Wil je alle activiteiten zien of leuke activiteiten toevoegen op deze site? Kijk hiervoor op onze activiteitenkalender pagina:

Natuur

Het Biesboschcentrum is een van de organisaties in Dordrecht waar Toppie vaak mee samenwerkt. Biesboschcentrum Dordrecht biedt allerlei educatieve activiteiten op het gebied van natuur. Door de samenwerking met Duurzaamheidscentrum Weizigt is er van alles mogelijk in de natuur. 

Bezoek website Stuur email Bellen
Sport

Sport raakt iedereen en kleur de stad. Sport bevordert bewegen, gezond zijn, ontmoeten, ontdekken, samenwerken en plezier hebben. Dat is waar we voor staan en met veel verschillende partijen in Dordrecht aan werken.

Bezoek website Stuur email Bellen
Spel

Een speelotheek leent speel- en spelmateriaal uit dat aansluit bij de ontwikkelingsfase van een kind. Daarnaast geeft de speelotheek informatie over spelen en speelgoed. Speelotheek Pip&Zo organiseert ook activiteiten en levert maatwerk bij bijvoorbeeld kinderfeestjes.

Bezoek website Stuur email Bellen
Cultuur

Het Servicebureau Onderwijs&Cultuur (SOC) is jouw samenwerkingspartner op het gebied van cultuureducatie. Het SOC levert een professionele bijdrage aan de persoonlijke en culturele ontwikkeling van jong en oud.

Bezoek website Stuur email Bellen
Natuur

Duurzaamheidscentrum Weizigt is te vinden aan het Van Baerleplantsoen 30, 3314 BH Dordrecht.

Bezoek website Stuur email Bellen
Gezondheid

JOGG Dordrecht is de Dordtse vertaling de landelijke aanpak JOGG en wordt in opdracht van de gemeente Dordrecht uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid.

Bezoek website Stuur email Bellen
Kennis

De bieb is een plek waar jij jezelf kunt ontwikkelen en waar iedereen welkom is. Lezen, leren, ontmoeten óf op zoek naar inspiratie en antwoorden. Het kan en mag allemaal.

Bezoek website Stuur email Bellen

Wil je ook partner worden?

Neem contact op

DOE MEE MET TOPPIE

Toppie Dordrecht organiseert activiteiten voor alle kinderen van 0-12 jaar in Dordrecht. 
Toppie helpt je kind ontdekken wat het leuk vindt en biedt een ontmoetingsplek voor (groot)ouders en kinderen.

  CONTACT

  Direct contact met de Toppie coaches: Klik hier
  Stuur ons een email: Klik hier

  Bezoekadres Stichting Fitmakers:
  Halmaheiraplein 26
  3312 GH Dordrecht