Algemene voorwaarden en richtlijnen voor sportactiviteiten gedurende de COVID-19 periode.

Momenteel hebben wij een beperkt aanbod van activiteiten in verband met het Coronavirus. Bij het inschrijven op onze activiteiten dient u akkoord te gaan en bekend te zijn met onze aanvullende voorwaarden en richtlijnen voor sportactiviteiten die gelden gedurende de COVID-19 periode.

Deze aanvullende voorwaarden hebben betrekking op de:

• Deelnemers
• Ouder(s)/verzorger(s)
• Trainers, begeleiders en vrijwilligers

Bekijk de aanvullende voorwaarden
Bekijk de richtlijnen van het NOC NSF

Toppie activiteiten aanbieden

Vanuit het Toppie programma bieden wij allerlei activiteiten aan voor de leeftijdscategorie 1,5 t/m 12 jaar. Al deze activiteiten kan je op onze website en op onze facebookpagina terugvinden. Het aanbod wordt het hele jaar vernieuwd en aangepast. Activiteiten op de website waar Toppie als organisator benoemd is, behoren tot het Toppie programma. Je zal ook zien dat deze activiteiten zijn voorzien van het Toppie logo.

Voorwaarden activiteiten

In Dordrecht worden tal van activiteiten door verschillende partijen aangeboden en verzorgd. Onwijs leuk voor jouw kind(eren) om aan deel te nemen. Op de Toppie website staat zo compleet mogelijk het aanbod in de gemeente Dordrecht. Zo zie je op onze website al het activiteitenaanbod, georganiseerd door onze aanbieders of Toppie zelf. 

Activiteiten aanbieden  

Daarnaast staan er op onze website ook vele activiteiten die aangeboden worden door onze aanbieders. Samen met hen streven wij ernaar om veel leuke activiteiten te kunnen aanbieden. Mede door onze aanbieders hebben we een divers aanbod in de gemeente.

Voor de aangeboden activiteiten van onze aanbieders is Toppie niet verantwoordelijk. Voor de voorwaarden van deze activiteiten als ook voor eventuele vragen over deze activiteiten verwijzen wij jou graag door naar de contactgegevens van deze aanbieder.

Wil jij activiteiten aanbieden?

Wil je jouw activiteiten op onze kalender plaatsen? Deze site wordt bij alle basisscholen, samenwerkingspartners en andere organisaties onder de aandacht gebracht. Er worden dus heel wat kinderen bereikt die jouw activiteit(en) op onze kalender zullen bekijken. Als je jouw activiteit op onze website wilt plaatsen, kijk dan of jouw activiteit voldoet aan de voorwaarden en vul dan het invulformulier in. De Toppie coaches zullen het vervolgens, als het aan de voorwaarden voldoet, op de website plaatsen.

Voorwaarden om activiteit te plaatsen op de kalender

We willen natuurlijk een zo divers en leuk mogelijk aanbod op onze kalender tonen. Wel is het van belang dat de activiteiten passen binnen het Toppie karakter. Vandaar dat we de volgende voorwaarden hanteren voor het plaatsen van jouw activiteit(en):

  • Activiteit voor 0 tot 12 jaar
  • Na schooltijd
  • Laagdrempelig
  • Past het bij talentontwikkeling of het ontdekken van de interesses van kinderen

Voldoet jouw activiteit aan deze voorwaarden. Vul dan het invulformulier zo compleet mogelijk in. Voor meer vragen neem gerust contact op met Toppie.

Activiteit Aanbieden