Op dit moment wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het nieuwe programma van Toppie Dordrecht. In de tussentijd staan er leuke activiteiten van andere partners in de activiteitenkalender. Hier volgt alvast een vooruitblik van wat er te wachten staat in het nieuwe jaar.

Ondanks dat de activiteitenagenda nog niet heel erg gevuld is, kunnen we jullie al wel wat vertellen over activiteiten die eraan zitten te komen. Zo komen de ouder-kindactiviteiten voor peuters en kleuters weer terug! In maart zal er een nieuwe reeks starten waarbij jonge kinderen kennis kunnen maken met de thema’s van Toppie. Houd Facebook of de website in de gaten waar en wanneer het programma exact start.

Ook voor kinderen in de basisschoolleeftijd zal er weer genoeg georganiseerd worden op het gebied van sport, spel, natuur en cultuur. Het cultuurprogramma zal dit jaar voornamelijk gelijk na schooltijd op de scholen zelf plaatsvinden. De activiteiten blijven beschikbaar voor iedereen. Mocht het dus niet op jouw basisschool zijn, dan kun je alsnog deelnemen.

In 2018 zijn we met een natuurprogramma op De Staart begonnen. Dit zal dit jaar uitgebreid worden naar andere wijken/parken. Houd ook Duurzaamheidscentrum Weizigt en het IVN in de gaten. Regelmatig bieden zij leuke activiteiten aan.

Op het gebied van spel kan er meer aangeboden worden nu de Speelotheek is verhuisd en er meer ruimte beschikbaar is. Het stoepranden zal in de lente/zomer weer terugkomen. Een oefenset is beschikbaar bij Speelotheek Pip & Zo.                                                 Wist je ook dat er een repair café komt in Dordrecht? Hier worden kapotte materialen gemaakt of er wordt mee geknutseld.

Voor sport werkt Toppie samen met Dordt Sport en verschillende sportverenigingen. Zo gaan we weer een divers programma neerzetten waar veel verschillende soorten sporten terugkomen.

Er is weer genoeg de toen. De Toppie coaches hebben er zin in! Jij ook? :)