Activiteitenkalender/ nieuwe activiteiten

Verspreid door alle wijken zal Toppie weer allerlei leuke activiteiten aanbieden. Enkele van deze activiteiten staan al op onze website. Zie je een leuke activiteit staan? Schrijf je dan snel in.

LET OP: HET HELE JAAR IS HET MOGELIJK DAT ER ACTIVITEITEN OP DE KALENDER WORDEN TOEGEVOEGD. HOUD DUS DE TOPPIE KALENDER GOED IN DE GATEN!

Prijsvraag!?

Misschien is er een activiteit waar je wel eens van gehoord hebt of gezien waar je graag eens aan mee zou willen doen. Dat kan bijvoorbeeld iets sportiefs,creatief of muzikaals zijn. Heb jij een leuk idee? Laat het ons weten!

 

Vul de volgende zin aan: Ik wil graag dat Toppie Dordrecht de volgende activiteit organiseert………

 

Stuur je antwoord naar www.dordrecht.doemeemettoppie.nl of stuur ons via facebook een bericht. De 3 meest originele, leukste en haalbare inzendingen gaan we ook echt organiseren. Uiteraard mag jij jouw activiteit komen volgen!

 

Zelf activiteiten aanbieden?

Ben jij betrokken bij een organisatie, vereniging of andere partij die activiteiten aanbied, of heb jij een leuk idee voor een activiteit en wil jij (namens een vereniging) een leuke activiteit in de wijk organiseren/ aanbieden? Neem dan contact met ons op. Dit kan door een mail te sturen naar info@doemeemettoppie.nl Graag maken we dan kennis met jou! Het is natuurlijk ook mogelijk om als organisatie uw (gratis) activiteiten op onze website te laten plaatsen. Kijk dan op de activiteiten pagina.

We hopen jullie tijdens onze Toppie activiteiten te mogen verwelkomen.