Toppie 2019

We gaan tot de zomervakantie allerlei leuke activiteiten organiseren door heel Dordrecht. Doen jullie ook mee? De website is weer vernieuwd met allerlei activiteiten. Het wordt je nu nog makkelijker gemaakt om te zoeken door de nieuwe zoekfuncties. Kijk maar eens rond op onze website wat je allemaal kunt gaan doen. Het aanbod is wisselend.

1,5 tot 4 jaar

Wij starten onze activiteiten voor kinderen van 1,5 tot 4 jaar in Dordrecht Oost op 13 maart met kennislessen. Deze kan je gratis volgen om te kijken wat jij en jouw kind interesseert. Ontdek de thema’s cultuur, natuur, sport en spel. Heb je deze lessen gevolgd en vinden jullie iets ontzettend leuk? Dan kan je jullie opgeven voor maar €5,- voor de verdiepingslessen binnen het thema dat jullie het leukst vinden!

Wij sluiten deze reeks af op 18 mei met het feestelijk en vrolijk Frummeltjes Festijn waar iedereen natuurlijk van harte welkom is!

4 tot 12 jaar

Ook starten de activiteiten voor 4 tot 12 jaar weer bijna. Hierbij kun je verschillende activiteiten volgen, zoals basketballen. Op onze website staan alle activiteiten al in de kalender dus kijk daar goed op en schrijf je in voor alles wat je leuk lijkt!

Achter de schermen

Wil jij meekijken bij beroepen waar je anders nooit achter de schermen mee kan kijken? Samen met Toppie kan dit! Wij gaan achter de schermen kijken bij de brandweer, in de bioscoop en het theater. Heb je dit altijd al eens willen meemaken om hier van alles te leren over hoe het allemaal te werk gaat op deze locaties? Schrijf je dan in!

Toppie Seizoensdagen

Nieuw deze reeks zijn de Toppie Seizoensdagen. Kom samen met je gezin naar deze dag en doe allerlei leuke activiteiten op het gebied van onze Toppie thema’s. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin. Deze Toppie Seizoensdagen zijn (bijna) altijd in de vakantie. Als je hier meer over wilt weten, kijk dan goed op de website.