Op zondag 26 november organiseert de GGD (onderdeel Dienst Gezondheid & Jeugd) samen met Dordt Sport en Toppie het Sinterklaasbeweegfeest. Kinderen van 1,5 tot en met 8 jaar kunnen samen met Sint en Piet, én hun vader en moeder, de toppie thema’s ontdekken, sporten en plezier hebben  in sportcomplex Crabbehof.

Het Sinterklaas Beweegfeest wil kinderen laten ervaren wat er doen is op verschillende thema’s en  hoe leuk bewegen, spelen, natuur, cultuur en voeding zijn. Op het Sinterklaas Beweegfeest kan geproefd worden van het brede aanbod dat Dordrecht rijk is voor de allerjongsten. Maar het is natuurlijk ook vooral plezier maken. Kinderen kunnen over daken klimmen en klauteren, er is een pietendisco en ze kunnen meedoen aan allerlei sport- en spelactiviteiten. In plaats van pepernoten zijn er gezonde sinterklaashapjes om zelf te maken.

Het Sinterklaas Beweegfeest wordt ondersteund door Toppie en Dordt Sport. Sportverenigingen en andere lokale partijen leveren een bijdrage aan het feest. Een impressie van deze dag kun je vinden op: http:/www.youtube.com/watch?v=w6scs550RRE&t=41s

Aanmelden kan voor twee verschillende tijdstippen: van 10.30 – 12.00 uur of van 13.30 – 15.00 uur. Meer informatie kun je vinden op de flyer of op onze website. Klik hiervoor op de homepage op de button 1,5 -4 jaar of 5 – 8 jaar of kijk in de activiteitenkalender bij 24 november.