Toppie Dordrecht is vanaf 26 september weer begonnen met ouder-kindactiviteiten. Dit zijn activiteiten gericht op de doelgroep 1,5 – 4 jaar. Wil je meedoen? Dat kan. We zijn nu actief in Dordrecht Oost (woensdag) en Dordrecht Centrum (vrijdag).

Inschrijven kan door naar een woensdag of vrijdag in oktober te gaan in de activiteitenkalender. Je schrijft je meteen in voor alle introductielessen of (vanaf 30 oktober in de kalender) voor alle verdiepingslessen.

Na de herfstvakantie starten de verdiepingslessen. Hierbij kan iedereen zich verdiepen binnen één thema. Bij De Oude School (woensdagochtend) of het Energiehuis (vrijdagochtend) kun je terecht om drie weken lang workshops te krijgen op het gebied van bewegen/dans, spelen, natuur of cultuur/muziek. Voor deze lessen betaal je €5,-. Na het betalen van dit bedrag ontvang je ook een entreebewijs voor het Sinterklaasbeweegfeest. Apart hiervoor opgeven is niet nodig.

Volg je niet de lessen van Toppie, maar wil je wel naar het Sinterklaasbeweegfeest? Meld je dan apart aan voor het Sinterklaasbeweegfeest op 25 november en betaal €4,- bij de ingang.

Check hier hoe het programma precies is opgebouwd, wat de tijden zijn en op welke locaties we actief zijn.