Het gezelligste kinderfeest van het jaar komt eraan. Op zondag 25 november wordt er een heus Sinterklaas Beweegfeest georganiseerd bij Sportcomplex Crabbehof. Alle kinderen van 1,5 tot en met 6 jaar en hun (groot)ouders zijn van harte welkom bij dit evenement. Kosten zijn €4,- per ouder-kindkoppel. Een ouder met twee kinderen of twee ouders met één kind betalen €6,-. Deelnemers aan de Toppie verdiepingslessen voor 1,5-4 jaar krijgen een ticket voor het Sinterklaas Beweegfeest. 

Op zondag 25 november zijn de sporthallen van Sportcomplex Crabbehof helemaal omgetoverd in Sinterklaasstijl. Er zijn twee verschillende rondes. Om 10.30 begint de eerste ronde. Mocht je liever in de middag willen, dan kun je om 13.30 komen. Op deze tijden start het programma ook echt. Zorg er daarom voor dat je op tijd binnen bent. Sinterklaas komt namelijk op dit tijdstip aan bij het Sinterklaas Beweegfeest. Na binnenkomst is er genoeg te doen. Iedereen kan zelf bepalen waar hij/zij naartoe gaat. Zo is er een tuin waar er geklauterd en geknutseld kan worden, maar er kan ook gespeeld worden in de huiskamer. Neem ook deel aan de Pietendisco of kom dansen bij Joy2Dance in de sportzone. Tijdens het evenement kunnen er ook lekkere, gezonde pietjes en sinterklaasjes gemaakt worden die opgepeuzeld mogen worden.

Is dit iets voor jouw kind(eren)? De inschrijving is 29 oktober geopend. Wees er op tijd bij, want er zit een limiet aan het aantal deelnemers die naar binnen kunnen. Meer informatie en het inschrijfformulier kun je hier vinden.

Hopelijk tot ziens op 25 november!