Na een jaar gewacht te moeten hebben, was het zondag 25 november ein-de-lijk weer zover; het Sinterklaas Beweegfeest. Verdeeld over twee rondes konden peuters en kleuters samen met hun (groot)ouders en andere belangstellenden van alles komen doen in Sportcomplex Crabbehof. Deze dag stond namelijk in het teken van gezonde voeding en bewegen.

Verschillende sportvereniging waren in de sporthal aanwezig. Zo kunnen peuters en kleuters samen met hun ouders korfballen, voetballen en zelfs schaatsen! Er werd flink wat afgedanst op de sinterklaasmuziek van de pietenband. In de zone ‘keuken’ werd een lekker, gezond sinterklaasje van fruit gemaakt. Ook de Toppie lesgevers waren aanwezig. Bij hun kon er worden gespeeld in de huiskamer en gedanst / gebreakdancet onder leiding van Joy2Dance. In de zone ‘tuin’ konden kinderen het blote voetenpad nemen en werd er een takje versierd als piet.

Nadat alle kinderen hun pietendiploma, een mandarijntje en een tas met daarin een Toppie stessbal hadden gekregen, zat het er weer op.

Al met al was het een geslaagde dag waarbij we veel kinderen met een glimlach op hun gezicht weer naar huis zagen gaan.