Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.

Registraties zijn gesloten of de activiteit is vol

Tijdens de Toppie Zomeractiviteiten zijn er verschillende activiteiten op het gebied van sport, spel, cultuur en gezondheid. Je mag zelf bepalen wat je precies gaat doen. Inschrijven is wel verplicht. Dit kan via Dordt Sport.

Jeu de boules
Een sport die ook vaak wordt gespeeld op de camping! Probeer met jouw jeu de boulesballen zo dicht mogelijk te gooien bij het kleine balletje. Je kunt dit tegen één ander spelen of in teams van twee.

Spelen
Kom lekker in de buitenlucht spelen. Bouw je eigen tent met stokken en lappen stof of ga sjoelen, Japans biljarten en meer….

Knutselen met oude fietsbanden
Stel je gaat op fietsvakantie, maar je band klapt. Dan kan je de mooiste dingen maken van je binnenband! Niet alleen sleutelhangers, diertjes of oorbellen, maar ook tasjes kunnen gevlochten, geknoopt of geplakt worden. Ontdek wat er mogelijk is met dit materiaal en gebruik je eigen fantasie.

Strawbees
Bouw je eigen constructie van strawbees. Strawbees zijn rietjes die je aan elkaar kunt maken. Er zijn bouwvoorbeelden beschikbaar, maar je kunt natuurlijk ook zelf iets verzinnen en maken. Bouwen, testen en spelen maar!

Drankje maken
We hopen dat het 19 juli een zonnige dag wordt. Lust je wel wat te drinken? Dat komt goed uit, want diëtiste Najara heeft groente, fruit en water mee. Zo kan je zelf een dorstlesser maken die ook nog eens gezond is. Mmm

Inschrijven verloopt via www.dordtsport.nl/summergames 

Deel dit bericht: