Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Registraties zijn gesloten of de activiteit is vol

Toppie verdiepingslessen 2,5 – 4 jaar

Vond jouw (klein)kind de kennismakingslessen ook zo leuk en wil jij iets meer weten over een van de thema’s? Schrijf je dan in voor de verdiepingsreeks op één thema die jullie aansprak of waar je juist meer over wilt weten.

Iedere verdiepingsles volg je dus hetzelfde thema.

Sport & Spel: Tijdens deze verdiepingslessen kan je lekker met je kindje sporten en spelen. Ontdek wat sport en spel betekend voor zijn/ haar ontwikkeling. Kom samen lekker springen, gooien, vangen en spelen met allerlei leuk speelgoed.

Cultuur/ Peuteratelier: Bij het Peuteratelier Kunst & Design ga je lekker schilderen en plakken. Je ontdekt de wereld van het verbeelden. Het thema is de natuur. Het gefluit van vogeltjes, een grote olifant onder de zon, de kevertjes in het gras. Ook als (groot)ouder/verzorger doe je lekker mee!
ToBe docent: Yarah Winkelaar

Natuur: Ontdek natuurverschijnselen of dieren in het water en op het land. Kijk wat je allemaal kunt doen met dingen die je vindt in de natuur.

—————————————————————————————————————–

De activiteiten worden op twee tijdsmomenten aangeboden:

  • Groep 1: 9:00 – 9:45 uur        (1,5 tot 2,5 jaar)
  • Groep 2: 10:00 – 10:45 uur    (2,5 tot 4 jaar)

Aansluiten bij een andere leeftijdsgroep is in overleg mogelijk.

Wil je meedoen? Schrijf je dan in voor deze leuke verdiepingslessen. Let op dat jullie je inschrijven op één thema, welke je 3 weken volgt.

De verdiepingslessen zullen op de volgende locatie plaatsvinden:

  • Het Energiehuis,                                         Noordendijk 148,

Maak een account aan en meld je aan bij de juiste tijd. Geef de locatie van jouw keuze aan. Lukt het niet of heb je een andere vraag? Mail dan naar info@doemeemettoppie.nl De Toppiecoaches proberen dan zsm te helpen. Mocht er iets wijzigen in de locaties of tijden, dan zal de Toppiecoach altijd contact opnemen.

—————————————————————————————————————–

Details activiteit

Soort activiteit: Ouder-kind activiteit

Leeftijd: 2,5 tot 4 jaar
Tijd: 10:00 tot 10:45 uur
Plaatsen: maximaal 10 peuters met ouders per groep
Kosten deelname: €5,-
Aangeboden door: Toppie Dordrecht, Servicebureau Onderwijs & Cultuur, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Speelotheek Pip & Zo, GGD, Stichting Hattrick