Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Registraties zijn gesloten of de activiteit is vol

JE KUNT JE NIET MEER INSCHRIJVEN VOOR DEZE DAG. DE ACTIVITEITEN ZITTEN VOL! 

Kom ook naar de Toppie Seizoensdag in de Biesbosch!

Toppie Dordrecht nodigt je vrijdag 30 augustus uit voor een lekkere, leuke, sportieve, groene en gratis Seizoensdag in de Biesbosch! Kom samen met je vriendjes en vriendinnetjes (en vooruit, je ouders mogen ook mee) naar het Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg voor een superleuke dag in het groen. Deelname is helemaal gratis, wel vragen we je vooraf aan te melden. Dit doe je door een mailtje te sturen naar em.baars@dordrecht.nl.

Wat gaan we doen?

De dag bestaat uit twee losse delen:

  • Deel 1 start om 10.00 uur en duurt tot 13.00 uur
  • Deel 2 start om 12.00 uur en duurt tot 15.00 uur

Alle activiteiten vinden plaats rondom het Biesboschcentrum aan de Baanhoekweg in Dordrecht.

DEEL 1: ’s Ochtends ga je op pad met natuurgidsen Petra en Karin. Met het pontje steek je het water over en ga je op zoek naar plantjes. En dan niet zo maar plantjes, maar plantjes die je kan eten! Want na een fijne wandeling neem je het pontje terug en ga je in het Biesboschcentrum met diëtiste Najara aan de slag met deze plantjes. Hiervan ga je een lekkere lunch maken die je vervolgens gezellige samen met de andere kinderen en ouders opeet. VOL!

DEEL 2: ’s Middags staat de Seizoensdag nog even in het teken van de vakantie, het thema is namelijk ‘camping’. We starten met een lekkere, gezonde picknick en gaan daarna de ‘camping’ op waar stichting Hattrick je uitnodigt mee te doen aan allerlei vakantiespelletjes zoals badminton, jeu de boules en trefbal. Speelotheek Pip&Zo zorgt voor een aantal tenten waar je fijn in kan spelen én neemt materiaal mee om je eigen tent of hut te bouwen

Let op: er zit een overlap in het programma. Deel 1 eindigt met een lunch, deel 2 start met een lunch. Dit is niet dezelfde lunch. Maar je kunt zowel aan het ochtendprogramma als aan het middagprogramma meedoen. We hebben dit gedaan omdat we ’s ochtends maar plek hebben voor een beperkt aantal kinderen en we de kinderen die ’s middags meedoen, wat er hopelijk flink wat zijn, ook een lunch aan willen bieden.

Aanmelden:

Wil jij er ook bij zijn? Stuur dan een mailtje naar Eva Baars, em.baars@dordrecht.nl. Zet hierin het volgende:

  • Je naam
  • Leeftijd
  • Aan welke activiteiten je deel wilt nemen (deel 1 of deel 2)
  • Of je ergens allergisch voor bent (i.v.m. de lunch)
  • Of je op de foto mag (foto’s kunnen gebruikt worden voor social media en websites Toppie Dordrecht en Duurzaamheidscentrum Weizigt)

Zodra je een bevestiging van ons ontvangt, is je aanmelding definitief.