Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Registraties zijn gesloten of de activiteit is vol

Toppie introductielessen voor 1,5 tot 2,5 jaar

Maak samen met je kind gratis kennis met verschillende leuke thema’s en laat je kind ontdekken wat hij/zij leuk vindt om te doen. Tijdens de introductiereeks kun je advies krijgen om zelf aan de slag te gaan.

Iedere week staat er een ander thema centraal. Dit zijn de thema’s die aan bod komen:

Sport: Is je (klein)kind niet te stoppen en houdt het van springen, gooien, vangen en balanceren? Dan komt het helemaal goed bij de les(sen) bewegen!

Spelen: Ben je benieuwd welk speelgoed aansluit bij de ontwikkeling van een peuter? Prikkel de zintuigen met leuke, uitdagende voorwerpen.

Cultuur/ Peuteratelier: Bij het Peuteratelier Kunst & Design ga je lekker schilderen en plakken. Je ontdekt de wereld van het verbeelden. Het thema is de natuur. Het gefluit van vogeltjes, een grote olifant onder de zon, de kevertjes in het gras. Ook als (groot)ouder/verzorger doe je lekker mee!
ToBe docent: Yarah Winkelaar

Natuur: Ontdek natuurverschijnselen of dieren in het water en op het land. Kijk wat je allemaal kunt doen met dingen die je vindt in de natuur.

——————————————————————————————————

De activiteiten worden op twee tijdsmomenten aangeboden:

  • Groep 1: 9:00 – 9:45 uur        (1,5 tot 2,5 jaar)
  • Groep 2: 10:00 – 10:45 uur    (2,5 tot 4 jaar)

Aansluiten bij een andere leeftijdsgroep is in overleg mogelijk.

Wil je meedoen? Schrijf je dan in voor deze leuke kennismakingsactiviteiten. Let op dat jullie je inschrijven op één locatie waar je vier weken lang naartoe komt.

De locaties waar je voor kunt in schrijven zijn:

  • Het Energiehuis,                                         Noordendijk 148,
  • Het Nationaal Onderwijsmuseum,         Burgemeester de Raadtsingel 97,

 

Maak een account aan en meld je aan bij de juiste tijd. Geef vervolgens de locatie aan. Lukt het niet of heb je een andere vraag? Mail dan naar info@doemeemettoppie.nl De Toppiecoaches proberen dan zsm te helpen. Mocht er iets wijzigen in de locaties of tijden, dan zal de Toppiecoach altijd contact opnemen.

——————————————————————————————————

Details activiteit

Soort activiteit: Ouder-kind activiteit

Leeftijd: 1,5 tot 2,5 jaar
Tijd: 09.00 tot 09.45 uur
Plaatsen: maximaal 10 peuters met ouders per groep
Kosten deelname: gratis
Aangeboden door: Toppie Dordrecht, Servicebureau Onderwijs & Cultuur, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Speelotheek Pip&Zo, GGD, Stichting Hattrick