Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Registraties zijn gesloten of de activiteit is vol

Toppie Festival Duurzaamheiscentrum Weizigt

Kom jij met je broertje/ zusje en papa of mama naar het afsluitende Toppie festival. Het festival zal voor de Toppie deelnemers een afsluiting zijn voor de gevolgde reeks. Maar ook als je deze reeks niet gevolgd heb ben je meer dan welkom.

Er zullen genoeg activiteiten rondom de stadsboerderij worden aangeboden. Kom kennis maken met een van de Toppie thema’s:

Spel: Kom je met ons spelen, er zal genoeg speelgoed zijn om een leuk avontuur te beleven. De Speelotheek zal genoeg speelgoed meenemen.

Sport: Ontdek wat sport betekend voor je kind zijn of haar ontwikkeling.

Cultuur: Takke-beest en schelp-monsters maken. Takke-beesten en schelp-monsters… zijn ze lief, gevaarlijk, vrolijk, boos of dapper? Hebben ze poten, klauwen, vleugels? Kunnen ze zien, praten of horen? Versier je eigen tak of schelp tot een monster of beestje!

Natuur: Ontdek tijdens een leuke speurtocht allerlei dieren, of knutsel samen met de docent een mooi natuurlandschap van klei. Je kunt ook kijken bij alle dieren op de stadsboerderij. Ervaar dus wat je allemaal kunt doen met dingen die je vindt in de natuur.

 

Maar er is natuurlijk meer. Zo kun je op een springkussen spelen, of naar de dieren komen kijken. Er zijn veel leuke activiteiten deze ochtend om aan deel te nemen.

—————————————————————————————————————–

Wil je meedoen? Kom gewoon gezellig langs. Inschrijven is niet nodig.

 

Het Toppie festival zal plaatsvinden op de volgende locatie:

  • Duurzaamheidscentrum Weizigt                                        Van Baerleplantsoen 30

—————————————————————————————————————–

Details activiteit

Soort activiteit: Ouder-kind activiteit

Leeftijd: 1,5 tot 4 jaar
Tijd: 9:00 tot 11:00 uur
Kosten deelname: gratis
Aangeboden door: Toppie Dordrecht, Servicebureau Onderwijs & Cultuur, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Speelotheek Pip & Zo, GGD, Stichting Hattrick