Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Registraties zijn gesloten of de activiteit is vol

Online inschrijven is niet meer mogelijk. Er zijn nog losse kaarten te koop  aan de deur! vanaf 13.00 uur

Sinterklaas Beweegfeest 5 t/m 8 jaar (deelname met papa, mama, opa of oma)

Wil jij lekker sporten en bewegen samen met Sint en Piet of kennis maken met de Toppie thema’s? Kom dan naar het Sinterklaas Beweegfeest. Je kunt tijdens dit evenement allerlei leuke activiteiten doen.

Let op dat je je inschrijft voor het programma dat bij de leeftijd van jouw kind(eren) past! 

Het programma ziet er als volgt uit:

Start: Samen verwelkomen we Sinterklaas en zijn Pieten

Wil jij daarna samen met Sint & Piet meedoen met verschillende leuke activiteiten?
De zaal zal vol liggen met speelgoed en je kunt iets moois in onze cultuur- of natuurhoek maken. Je kunt ook verschillende sporten uitproberen en net zoals een echte piet over de daken klimmen en klauteren! Dans mee met de pieten in de pietendisco of maak samen met de pieten je eigen gezonde sinterklaashapjes. Kortom, er is  genoeg te beleven! Neem gerust je broertje, zusje, vriendje,
vriendinnetje, opa en oma mee.

Kosten: €2,50 per kind. Ouders mogen gratis meedoen. Kinderen horen wel onder toezicht van de ouder(s) de activiteiten te volgen. Mocht je een kind hebben ouder dan 4 en een kind in de leeftijd van 1,5 tot 4 dan mag je zowel het ochtend- als middagprogramma meedoen.

Wil je meedoen? Schrijf je dan in door op de button inschrijven te klikken. Let op dat jullie inschrijving pas definitief is, zodra de betaling is geslaagd. Betalen kan ook aan de deur. Let op vol = vol.

Maak een account aan en meld je aan. Lukt het niet of heb je een andere vraag? Mail dan naar info@doemeemettoppie.nl De Toppiecoaches proberen dan zsm te helpen.

 

——————————————————————————————————

Details activiteit

Soort activiteit: Sinterklaas Beweegfeest

Leeftijd: 5 t/m 8 jaar
Tijd: 13.30 tot 15.00 uur
Plaatsen: maximaal 250 kinderen
Kosten deelname: €2,50 per kind, ouders gratis
Aangeboden door: Toppie Dordrecht, Dordt Sport Servicebureau Onderwijs & Cultuur, Duurzaamheidscentrum Weizigt, Speelotheek Pip&Zo, GGD, Stichting Hattrick, Dordtse Sportverenigingen, De Donuts, Evides

     Dordtse Sportverenigingen, De Donuts