Laden Activiteiten
Deze activiteit is voorbij.

Registraties zijn gesloten of de activiteit is vol

Elke derde woensdag van de maand is het Mamacafé Drechtsteden in de Blauwe Kamer. We starten met voorlezen door de VoorleesHelden van de Bibliotheek.

Het Mamacafé
Ben je met zwangerschapsverlof, bijna uitgerekend, of net bevallen? Of heb je een baby of peuter van 0 tot 4 jaar? Vind je het leuk om contact te maken met andere (bijna-)moeders? Waarbij je ook nog eens al je vragen kunt stellen over zwangerschap, bevalling, kraamzorg en borst- of flesvoeding? Het Mamacafé Drechtsteden is dan echt iets voor jou! Mamacafé Drechtsteden is een gezellige, maandelijkse bijeenkomst waar je met of zonder kind(eren) naar toe mag komen. Deze ochtenden worden georganiseerd door Geboortecentrum Rhena van het Albert Schweitzer ziekenhuis, Careyn Kraamzorg, Kraamcentrum DAT en Kraamzorg De Waarden.

 

Praktische informatie

Titel : Mamacafe met Leesmees Rene Kops

Rene Kops, de Leesmees,  komt vertellen over zijn boeken “Kopsies” met herkenbare thema’s voor peuters.

Rene werkt in het onderwijs en schrijft de boekjes om ouders een handvat te geven bij diverse ontwikkelingen in het leven van het jonge kind.  Vrolijke en kleurrijke illustraties maken het voor kinderen extra aantrekkelijk om zijn “Kopsies’ te lezen.

Achtergrond info over Rene Kops :

https://kopsiesboeken.nl/de-leesmees
en

https://www.ad.nl/westland/s-gravenzandse-basisschooldirecteur-reneneacute-kops-ontpopt-zich-als-schrijver~a58be881/

 

Datum: elke derde woensdag van de maand
Tijd: 10.15 – 12.00 uur
Locatie: de Blauwe Kamer van Stadsbibliotheek Dordrecht
Toegang: gratis | aanmelden is niet nodig