Laden Activiteiten
Dit activiteit is voorbij.

Het Spettert in de Biesbosch!

Kom ook naar de theatervoorstelling ‘Foomps te water’

Neem een duik in de wereld van water en kom maandag 19 juli naar de theatervoorstelling Foomps te water!

Ga mee op een spannend avontuur met de Foomps! Deze bijzondere wezentjes belanden als piraten op een bootje van papier. Opeens komen ze het Plasticmonster tegen en zinkt hun mooie boot. Samen met hun nieuwe vriendjes gaan de Foomps de strijd aan tegen het plastic en zwerfafval. Zal het ze lukken het water weer schoon te krijgen? We verklappen vast dat dit zonder jouw hulp niet gaat lukken! Kom jij ook kijken naar deze avontuurlijke voorstelling vol humor en muziek? Na de voorstelling mag je zelf aan de slag en knutsel je eigen Foomp van allerlei verschillende soorten restmateriaal. Tover jij je Foomp om tot superheld, prinses of toch een piraat? Alles kan en mag!

Op avontuur gaan kan natuurlijk niet met een lege maag. Voor een lekker en gezond hapje en drankje wordt dan ook gezorgd!

 

Programma

De theatervoorstelling vindt plaats in het Biesboschcentrum. De voorstelling wordt 2 keer gespeeld en is bedoeld voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De eerste voorstelling start om 12.30 uur en de tweede om 14.30 uur.

 

Tijden

 

Voorstelling 1     Voorstelling 2  
12.15 uur Ontvangst kinderen   14.15 uur Ontvangst kinderen
12.30 uur Start voorstelling   14.30 uur Start voorstelling
13.30 uur Start workshop   15.30 uur Start workshop
14.30 uur Einde voorstelling 1   16.30 uur Einde voorstelling 2

Er is plaats voor 30 kinderen per voorstelling. Ouders zijn welkom, maar vragen we om buiten met een kopje koffie of thee te wachten.

 

Locatie

Alle activiteiten vinden plaats bij het Biesboschcentrum, Baanhoekweg 53, Dordrecht. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het Biesboschcentrum.

Meld je aan!

Kom jij ook kijken naar deze spannende voorstelling? Toegang is helemaal gratis, we vragen je wel om je vooraf aan te melden door een mailtje te sturen naar em.baars@dordrecht.nl.

 

Alle kinderen naar buiten

‘Het Spettert!’ is het tweede van de drie thema’s waarmee dit najaar met Groen doet goed door heel Zuid-Holland natuuractiviteiten voor kinderen worden georganiseerd. In Dordrecht valt Groen doet goed onder Toppie Dordrecht. Met steun van provincie Zuid-Holland hebben sinds 2013 meer dan 100.000 kinderen kennis gemaakt met de natuur, veelal kinderen die dit zonder Groen doet goed niet was gegund. Erg belangrijk, want spelen in de natuur is niet alleen erg leuk, maar draagt ook bij aan een gezonde ontwikkeling. Het doel voor dit najaar: 8000 kinderen de natuur in!

 

Natuurlijk houden we bij de uitvoering van deze activiteit rekening met de geldende coronamaatregelen. We houden de groepen klein en zorgen er de gehele middag voor dat iedereen voldoende afstand kan houden.

 

Dordt Sport Summer Games

In juli en augustus viert Dordt Sport de zomer met allerlei leuke sportactiviteiten. Op maandag 19 juli vind je de Summer Games in de Biesbosch. Wil je voor of na de voorstelling hieraan meedoen? Bekijk hier het programma en meld je aan: www.dordtsport.nl/summergames.

Jij komt toch ook spetteren?

 

 

 

 

 

 

 

Deel dit bericht: